Pellets en pelletkachels

Komt u met enige regelmaat in Drachten of omgeving? Rij dan langs het pand van Windwalker aan de Bolder 52. U kunt tussen 9:00 en 17:00 zakken met pellets afhalen. Laat u ook informeren over pelletkachels en cv installaties, die pellets als brandstof gebruiken.

Bezorgen

Wij zouden graag willen bezorgen, maar we denken dat het beter is om de CO2 uitstoot als gevolg daarvan te beperken, door alleen te bezorgen wanneer u in de omgeving van Drachten woont. Natuurlijk kunt u op werkdagen pellets in zakken van 15 kilo ophalen.

Pallet met pellets

Warmtebeeld camera

Heeft u tijdelijk een warmtebeeld camera nodig? Dan hoeft u niet eentje te kopen. Huren kan veel goedkoper!

Ideaal om in uw woning tocht of kieren en slecht geïsoleerde plekken in beeld te brengen. Ook geschikt voor het controleren van installaties zoals de cv of vloerverwarming. Door de hoge resolutie ook op grote afstand duidelijk beeld waardoor geschikt voor het opsporen van dieren. De SEEK Reveal is zeer breed inzetbaar voor o.a.:

  • Lekken in waterleidingen detecteren
  • Daken, muren en ramen op openingen en kieren testen
  • Testen van elektronische verbindingen
  • Opsporen van energievreters in het huishouden
  • Outdoor-liefhebbers, jagers, kampeerders en bootbezitters

Zeer hoge 206 x 156 thermische resolutie sensor (32.136 pixels)

Met zijn brede field of view van 36 graden is de Seek Reveal bijzonder geschikt voor diverse thermische applicaties. De Seek Thermal Reveal kan o.a. gebruikt worden door loodgieters, elektriciëns, beveiligers, hobbyisten, specialisten in de isolatietechniek en HVAC-techniek, diereigenaren en vele andere. HUURPRIJS:

Seek thermal warmtebeeld camera: ...................... €25,00 per dag (€12.50 vervolg dag)

Alle prijzen zijn incl BTW

Identiteitscard meenemen + borg bedraagt 100 euro.

Omschrijving:

De Seek Thermal Reveal is een warmtebeeldcamera met True Thermal Sensor, gecombineerd met een sterke LED zaklamp. De Reveal is draagbaar, robuust en zeer nauwkeurig. De Reveal is voor zeer veel toepassingen te gebruiken zoals lekken in waterleidingen detecteren en daken, muren en ramen op openingen testen. Maar ook elektronische verbindingen kunnen getest worden en energievreters in het huishouden kunnen worden opgespoord. De Reveal combineert de vooruitstrevende thermische camera met een sterke LED zaklamp van maar liefst 300 lumen. Waarom? Omdat de Reveal uitstekend kan zien in het donker, maar uw ogen niet! De Reveal functioneert bij volledige duisternis, bij daglicht en ook bij slecht zicht.

Warmtebeeld woning Warmtebeeld woning Warmtebeeld woning Warmtebeeld woning Warmtebeeld woning